آ

  • آریان فر، اکرم تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی‌های آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]

  • آزادبخت، محسن تاثیر پوشش و بسته‌بندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]

  • آل بو فتیله، مهدی تهیه و ارزیابی ویژگی‌های شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]

  • آلوش، آرمیندا توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]

ا

  • ابراهیمی، مریم ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]

  • ابراهیمی همتی کیخا، محسن شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]

  • ابرچائی، زینب بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]

  • ابوالفتحی، پرستو افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 383-395]

  • ابوطالب زاده، سحر روش‌های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]

  • اسحاقی، محمدرضا انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]

  • اسکندری، محمد هادی ساخت فیلم نشان‌دهند‌ه تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]

  • اسمعیلی، فرزانه انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]

  • اکبری علویجه، صفورا شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 427-439]

  • الهامی راد، امیرحسین تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]

  • الهامی راد، امیرحسین تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]

ب

  • بابایی، نرگس تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]

  • بهروزی خزاعی، ناصر مدل‏سازی و ‏بهینه‏سازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]

  • بهمنی، ذبیح اله افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 383-395]

  • بیگ بابایی، عادل بهینه‌سازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگی‌های رادیکال گیرندگی عصاره‌های آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]

  • بی مکر، ماندانا درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]

  • بی مکر، ماندانا تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر ترکیبات زیست‌فعال گوجه‌فرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]

پ

  • پاسبان، وحید تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]

  • پدرام نیا، احمد تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]

  • پوراحمد، رضوان اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]

  • پوراحمد، رضوان بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]

  • پورحاجی، فاطمه بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]

  • پورعاشوری، پرستو استخراج کلاژن‌های محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگی‌های آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]

  • پورعطا، رحمت اله اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دی‌اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]

ت

  • تاجیک طوغان، کبری شناسایی گونه‌های سالمونلا در فرآورده‌های خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]

  • توکلی لاهیجانی، سید امیر ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]

  • تیموری منش، مرجان بررسی تاثیر و بهینه‌یابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 397-413]

ج

  • جابری، رضا تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]

  • جعفرپور، افشین بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]

  • جعفرزاده، سجاد تاثیر پوشش و بسته‌بندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]

  • جهانگیر اصفهانی، حمید اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دی‌اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]

  • جوادمنش، علی شناسایی گونه‌های سالمونلا در فرآورده‌های خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]

  • جوکار، شادی بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]

  • جوینده، حسین شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]

  • جوینده، حسین سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشه‌شور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]

  • جوینده، حسین بررسی ترکیبات شیمیایی، گروه‏های عاملی زیست‏فعال، قدرت آنتی‌اکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]

  • جوینده، حسین بررسی گروه‏های عاملی ترکیبات زیست‏فعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون‌تنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]

چ

  • چراغی، حدیث اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمه‌ای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]

ح

  • حبیبیان، محمود ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]

  • حجتی، محمد بررسی گروه‏های عاملی ترکیبات زیست‏فعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون‌تنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]

  • حسینمردی، فاطمه استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]

  • حسینی، سید ولی سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]

  • حقیقی، مریم بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]

  • حیدری قره چشمه، معصومه تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی‌های آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]

خ

  • خالوکرمانی، پانیذ توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]

  • خانی، محمدرضا اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]

  • خجسته پور، مهدی درجه‌بندی دانه‌های کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]

  • خورشیدی، جلال مدل‏سازی و ‏بهینه‏سازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]

ذ

  • ذبیحی نیشابوری، ابراهیم استخراج کلاژن‌های محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگی‌های آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]

ر

  • رجایی، پیمان اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]

  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی تعیین ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط برون‌تنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]

  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]

  • رحمن، علیرضا بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]

  • رحمن، علیرضا استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]

  • رضائی، امیر تهیه و ارزیابی ویژگی‌های شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]

  • رضائی، مسعود تهیه و ارزیابی ویژگی‌های شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]

  • رضائی، مسعود استخراج آنزیمی پلی‌ساکارید سولفاته از پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]

  • رضوی، سید محمد علی سینتیک خشک‌کردن کف خامه شیر شتر به روش کف‌پوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]

  • رنجبر ندامانی، آزاده یافتن فاکتورهای موثر فرآیند پلاسما بر فعالیت مخمراز طریق شبیه‌سازی و روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 15-29]

  • رنجبر ندامانی، آزاده محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 153-165]

  • ریحانی پول، سهیل مقایسه کارایی آسکوربیک‌اسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 140-150]

  • ریحانی پول، سهیل تولید نانولیپوزوم‌های حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]

  • ریحانی پول، سهیل سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]

ز

  • زارع، سیما اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بخش‌های مختلف گردو [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 85-98]

  • زرگر، مرجان استخراج کلاژن‌های محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگی‌های آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]

  • زرین قلمی، سهیلا اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 711-723]

  • زمانخانی، مهشید بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]

  • زمانی، مونا سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]

  • زنده بودی، فاطمه بررسی خصوصیات هم‌افزایی و هم‌ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]

  • زندی، محسن درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]

  • زندی لک، طاهره بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]

س

  • ساعدپناه، بهمن مدل‏سازی و ‏بهینه‏سازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]

  • سعیدان، علی درجه‌بندی دانه‌های کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]

  • سلیمانیان زاد، صبیحه الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]

  • سوسنی غریبوند، زهره سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشه‌شور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]

ش

  • شاددل، رضوان شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 427-439]

  • شعبان پور، بهاره استخراج کلاژن‌های محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگی‌های آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]

  • شفافی، مسعود تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]

  • شکرچی زاده، هاجر بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب‌پذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]

  • شهابی قهفرخی، ایمان اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دی‌اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]

  • شهریاری، سارا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]

  • شهیدی، فخری ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]

  • شیخ الاسلامی، زهرا تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]

ص

  • صابریان، حامد تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]

  • صادقی، علیرضا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بهینه‌سازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگی‌های رادیکال گیرندگی عصاره‌های آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]

  • صادقی ماهونک، علیرضا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]

  • صارم نژاد نمینی، سیده فریناز بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]

  • صحرائیان، بهاره تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]

  • صدری صائین، زهرا اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]

  • صفاری سامانی، الناز بررسی ترکیبات شیمیایی، گروه‏های عاملی زیست‏فعال، قدرت آنتی‌اکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]

  • صفری، رضا تولید نانولیپوزوم‌های حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]

  • صفری، رضا سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]

  • صلاحی، محمد رضا سینتیک خشک‌کردن کف خامه شیر شتر به روش کف‌پوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]

  • صیدی، مهدی اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمه‌ای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]

ض

  • ضیاءالحق، سیدحمیدرضا اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بخش‌های مختلف گردو [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 85-98]

ط

  • طاطار، احمد سین‌بیوتیک‌ها ‌به‌عنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]

  • طاهری، سلمان بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]

  • طبرسا، مهدی استخراج آنزیمی پلی‌ساکارید سولفاته از پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]

ع

  • عباسی، علیرضا ارزیابی ویژگی‏های تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]

  • عباسی، هاجر بررسی تاثیر و بهینه‌یابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 397-413]

  • عبدالهی، مهدی استخراج آنزیمی پلی‌ساکارید سولفاته از پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]

  • عبدی، غلامرضا بررسی خصوصیات هم‌افزایی و هم‌ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا شناسایی گونه‌های سالمونلا در فرآورده‌های خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]

  • عرب، محمد صادق ساخت فیلم نشان‌دهند‌ه تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]

  • عزیزخانی، سعید بهینه‌سازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 615-630]

  • عزیزخانی، مریم افزایش بقای باکتری‌های اسید لاکتیک در سوپ ترخینه به‌عنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]

  • عطایی نوکابادی، فریبا بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]

  • عکافیان، نرگس بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب‌پذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]

  • علیزاده، محمدرضا تاثیر استفاده از خشک‌کن خوابیده همزن‌دار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشک‌کردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشه‌شور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی ترکیبات شیمیایی، گروه‏های عاملی زیست‏فعال، قدرت آنتی‌اکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی گروه‏های عاملی ترکیبات زیست‏فعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون‌تنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز تعیین ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط برون‌تنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]

  • عمیدی فضلی، فرید تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگی‌های آبدوستی و مکانیکی کامپوزیت‌های ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]

  • عوامی، امینه بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]

  • عیوض زاده، اورنگ بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]

ف

  • فاضل، محمد تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 295-305]

  • فتحی، میلاد الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]

  • فدائی نوغانی، وجیهه اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]

  • فرهمندفر، رضا روش‌های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]

  • فرهوش، رضا بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]

  • فرهوش، رضا توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]

  • فروزنده، سارا تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 295-305]

  • فلاح تفتی زاده، ساناز بررسی خصوصیات هم‌افزایی و هم‌ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]

  • فهیم دانش، مریم بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]

  • فیروزکندیان، شراره سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]

ق

  • قدسی، میترا سین‌بیوتیک‌ها ‌به‌عنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]

  • قربانی، محمد بهینه‌سازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگی‌های رادیکال گیرندگی عصاره‌های آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]

  • قره‌باغی، ابوالفضل درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]

  • قنبری، فردین اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمه‌ای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]

  • قورچ بیگی، فائزه استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]

ک

  • کاربخش راوری، رفعت افزایش بقای باکتری‌های اسید لاکتیک در سوپ ترخینه به‌عنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]

  • کارگر، فاطمه اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]

  • کاشانی نژاد، مرتضی سینتیک خشک‌کردن کف خامه شیر شتر به روش کف‌پوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]

  • کرامت، جواد بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]

  • کریمی، مهدی تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]

  • کریمی، نفیسه بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]

  • کوچکی، آرش بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]

  • کوچکی، آرش ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]

  • کوچکی، آرش ارزیابی ویژگی‏های تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]

  • کیخوائی، مسعود روش‌های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]

  • کیه بادرودی نژاد، محمد علی تاثیر استفاده از خشک‌کن خوابیده همزن‌دار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشک‌کردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]

گ

  • گلزاریان، محمودرضا درجه‌بندی دانه‌های کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]

  • گل محمدزاده خیابان، ساناز تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگی‌های آبدوستی و مکانیکی کامپوزیت‌های ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]

  • گلی، محمد تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]

  • گنجلو، علی درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]

  • گنجلو، علی تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر ترکیبات زیست‌فعال گوجه‌فرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]

  • گندمی، حسن انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]

ل

  • لشکری، حنان ساخت فیلم نشان‌دهند‌ه تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]

  • لطیفی، عاصفه تاثیر استفاده از خشک‌کن خوابیده همزن‌دار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشک‌کردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]

م

  • مجریان، فریده بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]

  • محبی، محبت بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]

  • محبی، محبت ارزیابی ویژگی‏های تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]

  • محبی، محبت بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]

  • محمدی، سارا تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]

  • محمدی، مرتضی بهینه‌سازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگی‌های رادیکال گیرندگی عصاره‌های آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]

  • محمدی، مهدی بررسی خصوصیات هم‌افزایی و هم‌ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]

  • مرتضوی، سید علی شناسایی گونه‌های سالمونلا در فرآورده‌های خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]

  • معین فرد، مرضیه درجه‌بندی دانه‌های کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]

  • معین فرد، مرضیه بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]

  • معین فرد، مرضیه توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]

  • معینی، سهراب بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]

  • منجم، سمانه تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر ترکیبات زیست‌فعال گوجه‌فرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]

  • منیری، حنانه روش‌های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]

  • مهدویان مهر، هادی بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]

  • مهدیان، الهام تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی‌های آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]

  • مهرنیا، محمدامین بررسی گروه‏های عاملی ترکیبات زیست‏فعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون‌تنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]

  • مهستی شتربانی، پیمان بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]

  • مومنی شهرکی، منوچهر بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]

  • مویدی، علی ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]

  • میرسعیدقاضی، حسین بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]

  • میلانی، الناز ارزیابی ویژگی‏های تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]

ن

  • ناجی طبسی، سارا تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]

  • ناجی طبسی، سارا تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی‌های آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]

  • نادری، آرمان اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 711-723]

  • ناصحی، بهزاد سین‌بیوتیک‌ها ‌به‌عنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]

  • ناطقی، لیلا بهینه‌سازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 615-630]

  • نصری، زرین تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه بر استخراج اسید گلیسیریزیک از شیرین بیان با استفاده از التراسونیک: طراحی تجربی فاکتوریل و روش مدلسازی سطح پاسخ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]

  • نقدی، شهاب استخراج آنزیمی پلی‌ساکارید سولفاته از پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]

  • نهچیری، نرگس بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]

  • نوشاد، محمد شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]

  • نوشاد، محمد سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشه‌شور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]

  • نوشاد، محمد تعیین ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط برون‌تنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]

  • نوشاد، محمد ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]

  • نوش کام، مجید سین‌بیوتیک‌ها ‌به‌عنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]

  • نیاکوثری، مهرداد ساخت فیلم نشان‌دهند‌ه تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]

و

  • واحدی ترشیزی، محمد تاثیر پوشش و بسته‌بندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]

  • وارسته، فریال تاثیر پوشش و بسته‌بندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]

  • وفانیا، بهناز الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]

ه

  • هاشمی روان، مهناز انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]

ی

  • یزدان پناه، صدیقه بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]

  • یزدان پناه، صدیقه تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]

  • یگانه، سکینه مقایسه کارایی آسکوربیک‌اسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 140-150]

  • یگانه، سکینه تولید نانولیپوزوم‌های حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]

  • یگانه زاد، سمیرا بهینه‌سازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگی‌های رادیکال گیرندگی عصاره‌های آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]

  • یوسفی پور، هدیه بررسی گروه‏های عاملی ترکیبات زیست‏فعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون‌تنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]